Saker jag stör mig på

Om det nån gång, nånstans dyker upp en anonym blogg av en finlandssvensk kvinna som heter Saker jag stör mig på och som bl a handlar om saker man sötter på i ett serviceyrke, olidliga människotyper och när katter hoppar in i klädskåp och välter den nyss vikta högen med rena kläder på golvet. Om det nån gång ploppar upp en sån och kanske t o m blir lite populär, för det är ju roligt med orationellt arga människor. Om det gör det, då kan ni vara ganska säkra på att det är jag som ligger bakom.

 

Annonser

4 thoughts on “Saker jag stör mig på

 1. Ugh jag är så med. Jag vill vara gästskribent. Har varit hutlöst vresig på sistone. Har seriöst övervägt att skaffa Twitterkonto vid namn typ ”arbetskamraten”, ”kollektivtraffikpassageraren” eller ”medmänniskan” och bara skriva störande saker tills fingrarna blöder.

  God-*fejkgäsp*-morgon (gäspar = är cool) *gääääääääsp* (gäspar extra högljutt = är EXTRA cool) *mhumhhum huhmh huhmhm mmmm smack smack mm* (gäspar med ljudeffekts-efterspel = är ~*avslappnat*~ cool)

  T.ex.

  Usch, blir upprörd bara jag tänker på det.

  Gilla

  • HAHAHAHA, känner så igen den där godmorgon-gäspningen.

   Ja, men jag vet inte hur många gånger jag har tänkt att det skulle vara trevligt att ha en anonym blogg där man kunde spy galla över allt och alla utan att behöva ta hänsyn till om nån skulle känna sig träffad. Ibland har jag t o m tänkt att det skulle vara ”bra” för mig, att få ventilera lite. Men sen så inser jag att min stressnivå ganska säkert inte skulle bli lägre av att jag sitter och riktar gottar mig i allt jag stör mig på. Man ska väl försöka stå över sånt osv. MEN HUR GÖR MAN DET?!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s