4. Kolla! Här är en bild från mitt vardagsrum.

533889_10151671628504123_1427845975_nIMG_2024

Inte så att man direkt ser hela rummet, men jag hade tänkt göra ett hemma hos-reportage hos mig själv snart, så ni får vänta tills dess. Men min kära bokhylla täcker en av väggarna och i en gammal stol från mommos ligger Viola. Kantele får inte vara med på bild idag för hon rev mig i ansiktet i natt. Kudden bakom Viola har jag broderat själv, för ganska många år sedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s