2. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att tatuera in ett citat från en låttext i svanken…

Jag tycker om väldigt många olika låttexter och jag är inte främmande för tanken att ogenomtänkta tatueringar, de flesta av mina tatueringar har jag inte planerat mer än ett par veckor max. Eller som i nåt fall, en timme. Så jag tror inte det skulle krävas pistolhot. Ja, det skulle vara då för placeringen, svanktatueringar är inte min kopp te.

Jag kanske skulle välja nåt Håkan Hellström-citat, typ Uppsnärjd i det blå.  Eller för att göra det riktigt poppigt, nåt med The Smiths. Fast jag vet inte om The Smiths och svanktatueringar går ihop så bra. Tror Moz skulle bli ganska förnärmad om det stod There is a light that never goes out över min röv.

Eller så skulle jag go classic och skriva Mmmbop rätt och slätt. Ja, kanske det.

Annonser

6 thoughts on “2. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att tatuera in ett citat från en låttext i svanken…

  1. Hahahaa, jag vill tillstå att ”there is a light that never goes out” är en helt fantastisk slogan för ens bakdel.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s