1. Kolla! Här är en bild jag gillar som jag hittade i min telefon.

IMG_2070

Jag vet inte när och varför jag har tagit den här bilden, men det föreställer en detalj (Patti Smith) ur en tavla. Det är min kompis Alex som målat den och jag paxade den så fort jag så den när hon hade utställning på After Eight för snart två år sen. Har inte ångrat mig en sekund att jag köpte den, älskar den fortfarande.  Den hänger i mitt vardagsrum och är det första man ser när an kommer hem till mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s