The hills are alive

Medan jag hostar vidare swr jag på en av mina favoritfilmer all time, Sound of Music. Jag blir ju lätt lite manisk och snöar in på saker, när jag gick på nian såg jag delar av Sound of Music varenda dag. I kanske ett halvår, så alla sånger sitter långt i ryggraden.

Det jag älskar mest med julen – eller nästan mest i alla fall – är all kvalitetsteve. Såg första delen av Fröken Frimans krig här om dagen också and I loved it! Vad ser ni på?

Annonser

One thought on “The hills are alive

  1. Så jävla skönt att din blogg funkar igen! Var lite twilight zone där en stund. Jag kollade också på Sound of Music och grät lite. Men jag orkar bara se tills dom förklarar sin kärlek till varandra, sen har jag ingen aning om vad som händer i filmen efter det, nåt med nazister. Slutar alltid se precis där. Men jag håller så med om att utbudet under the holidays är betydligt bättre än normalt. Kan inte säga att jag sett nåt mer på tv än normalt, men uppskattar att det varit bättre iaf. E.T. var också kul att se en sväng på.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s