Hej och hå

Om mindre än en vecka är det julafton. Men det visste nog de flesta redan. Jag försöker, som så många andra, få undan allt som ska vara undan före man kan börja på ledigheten och sne ett nytt år efter det. Det går så där. Julklapparna är i alla fall under kontroll, men sicken tur vi har Secret Santa-system i familjen i år, annars skulle jag nog ligga kilometer efter.

beyonce-drop-beyonce-visual-album-full

Annars funderar jag väldigt mycket på Beyonces The Visual Album, har bara sett korta previews på alla videos, så jag kan inte uttala mig annat än DANG, den kvinnan alltså. Hon är nästan så perfekt att jag börjar hata henne. Sen så ba who am I kidding, I ain’t got shit på queen B.

Och eeh… Ja. Annars vet jag inte. Har nästan återhämtat mig helt efter tornadohelgen i Åbo. Landat på makren och konstaterat; jo, jag är nog fortfarande i Kansas.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s