Lycka är

Jag vill bara berätta att jag är så satans lycklig över att få vara i alla sammanhang jag är nu. Är i Åbo för LittSkaphelg numero tres och… Ja. Det är så bra. Så bra, så bra. Och alla människor jag träffar och träffat utöver LittSkap, åh… Det är precis här, precis nu jag vill vara. Och ingen annanstans.

(Och nu måste jag sova för jag är så trött att jag dör. Har haft megalång dag och jag har en lång dag framför mig imorgon, med bl a julfest på schemat. )  

Annonser

2 thoughts on “Lycka är

  1. I know that feeling! Jag är med i så mycket spännande just nu och littskap är ju världsbäst. Samtidigt kämpar jag mot skräcken att det här är förgängligt. Men innan det ska jag bara njuta av all häftighet. 😀

    Gilla

  2. Precis! Vi måste helt enkelt lära oss leva i nuet osv 😀 Lyda rådet på Ida-Linas väska; carpe that fucking diem!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s