Första

Många har funderat och frågat vad fan som hänt med min blogg. Eeh, jo, jag kanske borde ha gett lite förvarning – Blemma och alla bloggar på Blemma har bytt webhotell och allt vad det innebär (jag vet inte vad det innebär, fråga Linnea, det är hon som gjort det). Så för tillfället är bloggen lite halv. Dessutom har jag, duktig som jag är inom allt vad teknik heter, lyckats förlora allt vad jag bloggat sen jag bytte adress till ellen.blemma.net, alla bilder, alla inlägg, allt, allt, allt. Allt. Grät en tår igår, men nu tänker jag – clean plate, tabula rasa, vi börjar om helt enkelt. För ni läser väl fortfarande, även om det blir lite ändringar? Snälla, gör det, annars kan jag ju bara begrava den här bloggen nu. Jag har en massa att fundera på och en del jag måste ta itu med – även utanför bloggen, men jag tänker, det är årsskifte om ett par veckor, så what better time för förändring och sånt?

Jag fortsätter blogga, men fram till årsskiftet får ni nog räkna med att det ser lite stökigt ut här. Men 2014 – 2014 är året Blejk, fejt och fab blir världens bästa blogg. Promise.

Annonser

6 thoughts on “Första

  1. Jag tänker att jag ska läsa ännu mera, oftare och noggrannare nu. Bara för att vi är bloggroomies. Tänker plöja alla Blemmabloggar varje dag (ibland flera gånger om dagen) i hopp om bilder och fyndiga texter. Känn ingen press.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s